Mobile menu
روز شمار تاسیس دانشگاه: 3626 روز

تاریخچه دانشگاه

موسسه آموزش عالی غیر دولتی تاکستان در سال 1386 بر اساس مجوز وزارت علوم وتحقیقات فناوری  تاسیس شده تا بتواند نقشی را که حوزه آموزش عالی برای توسعه پایدار و همه جانبه کشور بر اساس برنامه چشم انداز 20 ساله قایل است ایفا نماید. بدیهی است ماموریت محوری دراین حوزه با رعایت استاندارد های لازمه و کیفیت کار مورد توجه بوده و توسعه رشته های متنوع در مقاطع کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد از راهکار های رسیدن به نیاز های منطقه ای بر اساس آمایش سرزمین جهت کمک به توسعه قابلیت های استان میباشد که خوشبختانه دراین زمینه موسسه آموزش عالی تاکستان به اهداف خود رسیده است. این موسسه ساختمان آموزشی دانشکده های خود را با بیش از 10000 متر مربع زیربنا و لحاظ نمودن تجهیزات کارکاهی و آزمایشگاهی و سایت های کامپیوتری احداث و با در اختیار داشتن کادرعلمی قوی به کیفیت بالای آموزشی دست یافته وبرای رفاه یشتر دانشجویان عزیز خوابگاه و سرویس ایاب و ذهاب را هم راه اندازی  نموده و در مجموع محیطی مناسب و را برای کسب تحصیلات عالیه مهیا نموده است.