Mobile menu
روز شمار تاسیس دانشگاه: 3626 روز

اطــلاعیــه وام شــهریــه ( برای ترم 1-96 )

دانشجویان جهت درخواست وام شهریه  نیمسال اول 97-96 به صورت اینترنتی با ورود به سامانه صندوق رفاه تامورخ 1396/07/22 اقدام نمایند.

بدیهی است دانشجویانی که نسبت به ثبت نام اولیه در پورتال دانشجویی اقدام نمایند در اولویت پرداخت قرار خواهند گرفت .تمامی اطلاعات بادقت و صحت پرگردد درغیر این صورت وام موردنظرتاییدنمی گردد و مسئولیت آن به عهده دانشجو میباشد.

* ثبت نام اولیه به منزله تاییدوام نمیباشد بعد از بررسی ازسوی مسئول صندوق رفاه وصحت واطلاعات دانشجو تایید وام درمراحل بعدی صورت می پذیرد.*

مراحل ثبت نام :

1- ورود به لینک ثبت نام ... اینجا

2- ورود به پرتال با مرورگر explorer

3- ورود به پرتال فاز دو مخصوص دانشجویانی که برای بار دوم و یا ....  میخواهند ثبت نام کنند.

4-  آیکون تشکیل پرونده برای دانشجویانی که بار اول میخواهند ثبت نام کنند.

5- به اطلاع کلیه متقاضیان دریافت وام دانشجویی می رساند جهت ثبت درخواست وام فقط درتاریخ اعلام شده(17/07/1396لغایت 22/07/1396)اقدام نمایید.لذا دانشجویانیکه قبل وبعدازتاریخ فوق ثبت نام نمایند جزء افراد ذخیره درنظر گرفته می شوند.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دانشجویانی كه از تسهیلات صندوق وزارت علوم استفاده نموده اند جهت تسویه حساب باید موارد زیر را رعایت نمایند:

كلیه دانشجویان حداكثر ۸ ماه پس از تاریخ فارغ التحصیلی می بایست جهت تعیین وضعیت و صدور دفتر چه اقدام نمایند.

پس از گذشت ۹ ماه از زمان فارغ التحصیلی كل وام بعلاوه كارمزد آن باید یكجا تسویه گردد.

۱-دانشجویان مقاطع كارشناسی ناپیوسته و كارشناسی ارشد :

الف)این دانشجویان باید قبل از مراجعه به صندوق رفاه اگر در مقطع قبلی از این نوع وامها استفاده نموده اند

می بایستی در سایت وزارت علوم تسویه حساب یا صدور دفترچه درج شده باشد (مراجعه یا تماس با دانشگاه قبلی)

ب)مراجعه به صندوق رفاه دانشگاه و اخذ فیش مربوط و واریز به حساب بانك تجارت (به مبلغ ۱۰ % كل وام)

و تحویل فیش به صندوق رفاه دانشگاه بلافاصله پس از واریز

*در صورت انصراف و یا اخراج دانشجو می بایست كل بدهی +كارمزد متعلقه آن را یكجا تسویه نماید ...

برای دانلود فرم تعهد نامه لطفا اینجا کلیک نمایید .

حوزه معاونت مالی - اداری