وظایف معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

اداره امور آموزشی واحد مربوطه.
نظارت بر اجرای مقررات و آئین نامه ها با سر فصل دروس و دستورالعمل های آموزشی صادره از سازمان مرکزی دانشگاه.
تشکیل شورای آموزشی واحد دانشگاهی.
برنامه ریزی امور آموزش و نظارت بر اجرای صحیح آن.
بررسی پیشنهادات رسیده از گروههای آموزشی و یا دانشکده های تابعه و انعکاس آن به شورای آموزشی واحد دانشگاهی همراه .با اظهار نظر و در صورت نیاز ارسال نظرات و پیشنهادات تائید شده به ریاست دانشگاه.
شرکت در شوراهای دانشگاه بر حسب مورد و دعوت قبلی و ارائه نظریات و پیشنهاد و طرح نارسائی های احتمالی در شورا.
بررسی و ارزیابی فعالیت های آموزشی دانشکده های ذیربط و تهیه گزارش برای ریاست واحد دانشگاهی.
هدایت و راهنمایی پرسنل حوزه معاونت به منظور بالا بردن کیفیت کار آموزشی و ارزشیابی کار آنان و انعکاس نتیجه به ریاست واحد جهت درج در سوابق استخدامی آنان بمنظور ترفیعات بعدی.
ارزیابی عملکرد آموزشی دانشجویان در هر نیمسال و انعکاس آن در سوابق و معرفی نفرات اول تا سوم جهت استفاده از مزایای مربوط.
ارزیابی عملکرد آموزشی مدرسین محترم و اعضای هیات علمی با هماهنگی گروههای آموزشی ذیربط و تعیین نفرات برتر و معرفی آنان به هیات رئیسه.
بررسی و اظهار نظر در خصوص موضوعات آموزشی که از طرف مقامات بالاتر ارجاع می گردد.
بررسی و پیشنهاد تاسیس و یا حذف رشته های تحصیلی در مقاطع مختلف همراه با دلایل از طریق سلسله مراتب.
بررسی و ارائه پیشنهادات سازنده در جهت بالا بردن کیفیت امور آموزشی در واحد دانشگاهی ذیربط و دیگر واحدهای دانشگاهی از طریق سلسله مراتب.
حفظ و نگهداری سوابق تحصیلی دانشجویان از بدو ورود تا فراغت از تحصیل و طبقه بندی آنان به ترتیب سنوات تحصیلی ، رشته و مقطع در آرشیو واحد دانشگاهی بصورت قابل ارائه در هر زمان.
تطبیق کتابها و جزوات ارائه شده از طرف اعضای هیات علمی با متون ذکر شده در سرفصل های مصوب.
هدایت و راهنمایی دانشجویان در مسائل آموزشی جهت پیشگیری از هرگونه نارسایی در امر آموزش آنان در دوران تحصیل با همکاری گروههای آموزشی.
نظارت بر انتقالات و میهمان شدن دانشجویان بنحوی که اثر منفی در روند تحصیل دانشجویان پیش نیاید.
اداره و راهبری اداره آموزش واحد در چهارچوب سیاست ها ، مقررات و آئین نامه های مصوب و ایجاد هماهنگی بین مدیریتها و ادارات تابعه.
همکاری با دانشکده ها و گروههای آموزشی و ایجاد هماهنگی بین دانشکده ها و واحدهای تابعه.
تهیه و تنظیم برنامه های آموزشی و نظارت بر اجرای آن.
ارزیابی سالانه کار حوزه معاونت آموزشی و گزارش به رئیس دانشگاه

تلفن:028-35247383 …. داخلی 109
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی مؤسسه وظیفه برنامه ریزی، اداره و هدایت کلیه امور آموزشی دانشگاه و نظارت بر حسن اجرای مقررات و آئین نامه های آموزشی، تصمیم گیری درباره مسائل آموزشی، سیاست گذاری و اتخاذ تمهیدات لازم در جهت گسترش و ارتقاء کیفیت آموزشی و اجرای دوره های آموزشی و ارزیابی آنها را بعهده دارد که در حال حاضر این مسئولیت بر عهده خانم دکتر شیما طاهرخانی می باشد.
– اداره برنامه ریزی آموزشی نظارت و ارزیابی

– دفتر استعدادهای درخشان
اداره امتحانات و ثبت نمرات….اداره دانش اموختگان. نقل و انتقالات دانشجویی .کمیسیون موارد خاص …امور کلاسها،