✅✅اطلاعیه مهم آموزش در خصوص تمدید مهلت انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 🛑قابل توجه کلیه دانشجویان ورودیهای ماقبل ۱۴۰۰ ، بنا به مصوب شورای آموزشی دانشگاه پنل انتخاب واحد ترم 1400-2 روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 1400/11/27 و 1400/11/28 از ساعت 9الی 23:30 برای کلیه رشته ها و مقاطع به تفکیک جدول زیر قابل دسترس می باشد در صورتیکه تاکنون موفق به انتخاب واحد نشده اید میتوانید از این طریق اقدام نمائید. لازم به ذکر است دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی که انتخاب واحد اولیه ندارند قادر به انجام حذف و اضافه نخواهند بود.

◀️عواقب و تبعات آموزشی ناشی از عدم اقدام به انتخاب واحد در موعد مقرر و وضعیت عدم مراجعه و مرخصی تحصیلی در ترم۱۴۰۰۲، به عهده شخص دانشجو خواهد بود. ⏪برای مقطع ارشد این زمانبندی آخرین فرصت جهت انتخاب واحد میباشد و زمانبندی دیگری جهت انتخاب واحد وجود نخواهد داشت ،لازم به ذکر است انتخاب واحد با تاخیر به صورت اینترنتی و غیر حضوری میباشد.♻️حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی♻️