1-دانشجوياني كه از بين موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي اين موسسه را به عنوان اولويت اول خود انتخاب كرده باشند از تخفيف ۵۰ الي ۱۰۰ درصدي شهريه ثابت در ترم اول تحصيلي برخوردار خواهند شد.

۲- برگزاری کلاسها ترکیبی بصورت حضوری – غیر حضوری

۳- سرويس رفت و برگشت از تهران و كرج و هشتگرد به دانشگاه و بالعكس با اخذ هزینه.

۴- جهت مساعدت به دانشجويان شاغل و دانشجويان ساير شهرها امكان اخذ دروس در دو روز پاياني هفته ميسر ميباشد.

۵- اعطاي دانشنامه رسمي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به دانش آموختگان.

۶-حمايت و كمك به دانشجويان براي ورود به بازار كار مربوطه و برگزاري دوره هاي تخصصي مرتبط با رشته هاي تحصيلي، مهارتهاي كسب و كار براي كليه دانشجويان به صورت رايگان

۷- امكان تقسيط در پرداخت شهريه.

۷- به دانشجويان متقاضي طبق ضوابط صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات فناوري وام شهريه مصوب آن صندوق پرداخت خواهد شد.

۹- امكان استفاده از تسهيلات وام دانشجويي از منابع داخلي موسسه.

۱۰- به دانشجويان ممتاز (رتبه هاي اول تا سوم) در هر رشته تحصيلي در هر نيمسال به ترتيب ۵۰ ،۴۰، ۳۰ درصد تخفيف شهريه ثابت داده خواهد شد.

۱۱– موسسه با بنياد شهيد وامور ايثارگران درخصوص پرداخت شهريه براي دانشجويان سهميه شاهد و ايثارگر همكاري دارد.

۱۲ -دانشجوياني كه در مسابقات ورزشي و علمي كشوري و دانشگاهي حايز رتبه شوند از تخفيف شهريه برخوردار خواهند شد.

۱۳ -ارايه تخفيف شهريه براي تحصيل همزمان دو يا سه نفر دانشجو در يك خــــانواده

۱۴– سلف سرويس و بوفه دانشجويي داير مي باشد و امكان استفاده از غذاي يارانه اي براي كليه دانشجويان فراهم است.

۱۵ – دانشجويان ميتوانند به صورت رايگان از اينترنت استفاده نمايند.