فراخوان پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد سهمیه استعداد درخشان در سال تحصیلی 1402-1401 کارشناسی پیوسته سایر دانشگاه ها و موسسه آموزش عالی تاکستان

موسسه آموزش عالی تاکستان بر اساس آئین نامه استعداد درخشان وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، تعداد محدودی دانشجوی واجد شرایط کارشناسی پیوسته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور را بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1402-1401 پذیرش می نماید.

شرایط ثبت نام:

دانشجویان می بایست حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش آموخته شوند و تا پایان نیمسال ششم با گذارندن حداقل سه چهارم واحدهای دوره کارشناسی به لحاظ میانگین کل جزء 15 %  برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.

نحوه ثبت نام:

متقاضیان می بایست فرم درخواست مربوطه را با مراجعه به واحد توسعه موسسه آموزش عالی تاکستان از تاریخ 15/03/1401 الی 31/04/1401تکمیل نمایند .جهت دانلود فرم لطفا اینجا کلیک نمایید

-داوطلبان می توانند در سه گرایش (مرتبط با رشته کارشناسی) به ترتیب اولویت درخواست بدهد.

جهت دانلود لیست رشته/گرایش های مورد پذیرش اینجا کلیک نمایید.

نحوه بررسی درخواست متقاضیان:

پس از بررسی اولیه توسط دانشگاه و احراز شرایط ،اسامی متقاضیانی که حد نصاب امتیاز را کسب نمایند در هفته دوم مرداد ماه از طریق وب سایت موسسهاعلام می گردد و متقاضیان بایستی مدارک مورد نیاز را در تاریخ های مقرر به واحد توسعه  تحویل دهند.

مدارک مورد نیاز :

1-کپی تمام صفحات شناسنامه (در صورت وجود توضيحات، تصوير صفحة توضيحات نيز ارسال شود)

2-تصوير كارت ملي (پشت و رو )

3- متقاضيان ساير دانشگاهها ملزم به ارائه گواهي رتبه قيد شده در رشته تحصيلي و آخرين كارنامه تحصيلي (تا پايان نيمسال ششم)با تأييد دانشگاه ذيربط و ارسال الكترونيكي

تبصره1: پذیرش در رشته های تحصیلی مرتبط به تشخیص شورای گروه/ دانشکده و طبق ظرفیت می باشد.

اسامی پذیرفته شدگان نهایی از هفته دوم آبان ماه در وب سایت موسسه اعلام می شود.

تبصره2: به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نمی شود.

*بر اساس آيين نامه پذيرش بدون آزمون در مقطع كارشناسي ارشد، تغيير رشته افراد پذيرفته شده مجاز نيست.

مهم: پذیرش قطعی پذیرفته شدگان منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور و احراز صلاحیت عمومی می باشد.

جهت دانلود گواهی ممتازی لطفا اینجا کلیک نمایید …

واحد توسعه و ثبت نام