ضمن عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال  1401 بدینوسیله به اطلاع میرساند زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان ازتاریخ 1401/06/12 تا 1401/06/15 میباشد لذا خواهشمنداست کلیه مراحل ثبت نام خود را با توجه به راهنمای ذیل در تاریخ های ذکر شده بصورت مجازی انجام دهید .

راهنمای مراحل ثبت نام مجازی  :

مرحله اول : ورود به سایت دانشگاه به نشانی https://erp.takestan.ac.ir/Hermes قسمت پذیرش با داشتن کد کاربری و رمز عبور که هر دو کد ملی (یا کد ملی شماره شناسنامه )میباشد.تکمیل فرم ثبت نام شامل مشخصات شناسنامه ای خانوادگی شغلی و ….

مرحله دوم : واریز علی الحساب شهریه بصورت اینترنتی با داشتن رمز دوم

مرحله سوم : اسکن نمودن مدارک لازمه به شرح ذیل بصورت pdf یا jpg  (پس از اسکن نمودن مدارک آنها را در قسمت اسکن یا الصاق بارگذاری نمایید. مجموع حجم فایلهای اسکن شده کمتر از 10 مگابایت باشد)

مدارک لازم جهت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد:

• اصــل یا گواهــی موقــت کارشــنـاســی
  • فرم تکمیل شده جایگزین مدرک کارشناسی یا گواهی فراغت از تحصیل یا ابطال معافیت تحصیلی کارشناسی (بادرج تاریخ فارغ التحصیلی و معدل) (مختص کسانیکه به هر علت قادر به ارایه مدرک تحصیلی نیستند یا مدرکشان آماده نیست.) جهت دریافت فرم جایگزین مدرک کلیک کنید.
  • گواهی تاییدمعدل مخصوص دانشجویان سال آخر کارشناسی جهت دریافت فرم کلیک کنید.
  • ریزنمرات کارشناسی
  • اصل یا گواهی موقت کاردانی
  • ریزنمرات کاردانی
  • شناسنامه تمام صفحات و کارت ملی وکارت پایان خدمت یا معافیت

مرحله چهارم :تایید گزینه  ارسال جهت بررسی توسط متقاضی ثبت نام

تمامی مراحل فوق بصورت گردشی میباشد که دانشجو میتواند از قسمت گردش پیگیر مراحل ثبت نام خود باشد.

ظرف حداکثر  48 ساعت آینده دانشجو با ورود به پنل خود از طریق قسمت ورود به سامانه قادر به مشاهده فرم تثبیت انتخاب واحد خود است.

خواهشمنداست اصل مدارک (کارشناسی و کاردانی اعم از موقت یا دانشنامه ) به همراه 6 قطعه عکس 4*3 و  2 سری کپی شناسنامه تمام صفحات  و کارت ملی و کارت پایان خدمت به آدرس دانشگاه به نشانی  تاکستان ، خ امام میدان شهید لشگری جنب دانشگاه پیام نور موسسه آموزش عالی تاکستان  کدپستی 3481367784  با پست پیشتاز ارسال گردد.