قابل توجه دانشجویانی که روزهای شنبه ، یکشنبه و دوشنبه مورخ 24/10/1401 و 25/10/1401 و 26/10/1401 امتحان داشتند ، تاریخ امتحانات جدید این روزها به شرح جدول ذیل میباشد (قابل ذکر است تاریخهای جدید در کارت امتحانی در پنل کاربری هر دانشجو قابل مشاهده است)

روزامتحان

تاریخ امتحان

ساعت امتحان

روز امتحان

تاریخ امتحان

ساعت امتحان

شنبه

24/10/1401

یکشنبه

16/11/1401

یکشنبه

25/10/1401

پنجشنبه

13/11/1401

دوشنبه

26/10/1401

دوشنبه

17/11/1401

13:00

✅✅اطلاعیه مهم امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ : قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی ، امتحانات از روز سه شنبه مورخ 1401/10/27مطابق زمانبندی در کارت امتحانی بصورت حضوری برگزار میگردد ، در صورت هرگونه تغییر در برگزاری امتحانات از طریق همین کانال و وبسایت رسمی دانشگاه اطلاع رسانی میگردد.♻️حوزه معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی♻️

✅✅اطلاعیه مهم امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ : با توجه به در خواست های فراوان دانشجویان و بعضا اولیای محترم آنها در نگرانی تردد به دانشگاه ، امتحانات فردا (روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۲۶) برگزار نمیشود و به آخر امتحانات ترم جاری موکول میگردد ، تاریخ دقیق آن بعدا اعلام خواهد گردید لطفا به همدیگر اطلاع رسانی فرمایید . با تشکر ♻️ دفتر ریاست دانشگاه ♻️

✅✅اطلاعیه مهم امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ : اساتید و دانشجویان گرامی امتحانات از روز دوشنبه مورخ 1401/10/26 مطابق با تاریخهای مندرج در کارت امتحانی بصورت حضوری برقرار میباشد در صورت بروز هر گونه تغییر از طریق همین کانال و وبسایت دانشگاه اطلاع رسانی می گردد.

✅✅اطلاعیه مهم امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ : بر اساس مصوبه ستاد بحران استان با توجه به برودت هوا و به منظور کاهش مصرف انرژی و پایداری شبکه گاز ، کلیه امتحانات روز شنبه و یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۲۴ و ۱۴۰۱/۱۰/۲۵ به آخر بازه زمانی امتحانات موکول و بصورت حضوری خواهد بود، تاریخ دقیق برگزاری امتحانات در کانال و سایت دانشگاه توسط آموزش اطلاع رسانی خواهد شد.

✅✅قابل توجه دانشجویان گرامی : شروع امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401 از روز شنبه مورخ 1401/10/24 میباشد لطفا جهت پرینت کارت امتحانی به پنل کاربری خود قسمت امورآموزشی … کارت امتحانی مراجعه نمایید ، همچنین کلیه امتحانات مطابق دستورالعمل وزارت علوم تحقیقات و فناوری بصورت حضوری برگزار میگردد.

✅✅قابل توجه کلیه دانشجویان

🔰به اطلاع میرساند، کلیه اخبار ایام امتحانات پایان ترم، در زمینه 🔸تعویق، 🔹برگزاری با تاخیر، 🔸تعطیلی بدلایل مختلف و …. صرفاً و فقط از طریق همین کانال تلگرامی و سایت اصلی دانشگاه اطلاع رسانی خواهد گردید و مقتضی است که دانشجویان به شایعات و اخبار غیر موثق هیچگونه استنادی نداشته باشند.

✅✅اخبار_امتحانات

🔰مصادیق تخلف و تقلب در ایام امتحانات

1️⃣ همراه داشتن کارت دانشجویی یا کارت ورود به جلسه جعلی

2️⃣ همراه داشتن هر گونه نوشته ،یادداشت ،جزوه و کتاب غیر مجاز

3️⃣ رد و بدل کردن هر گونه وسیله نظیر ماشین حساب ،قلم ،خط کش و غیره بدون هماهنگی با مراقبین

4️⃣ رد و بدل کردن هر گونه نوشته با سایر دانشجویان

5️⃣ همراه داشتن هر نوع تلفن همراه،تبلت و هندزفری و سایر لوازم سمعی و بصری

6️⃣ نگاه کردن از روی برگه امتحانی سایر دانشجویان و یا نشان دادن برگه به آنها

7️⃣نوشتن هر گونه اطلاعات بر روی دست ،پا،کارت امتحان، ماشین حساب، میز و صندلی

8️⃣ بر هم زدن نظم جلسه امتحان ،عدم نشستن در محل تعیین شده

9️⃣خروج و بازگشت غیر مجاز به جلسه امتحان

🔟 فرستادن شخص دیگری به جای خود به جلسه امتحان

🔴لازم بذکر است، در صورت مشاهده هر یک از موارد مذکور در طول امتحانات، دانشجویان خاطی به کمیته انضباطی معرفی گردیده و طبق مقررات و آئین نامه انضباطی با ایشان برخورد خواهد گردید.

✅✅اطلاعیه بسیار مهم
⭕️کارت ورود به جلسه امتحانات پایانی نیمسال جاری تنها در صورتی صادر میگردد که فرآیند ارزشیابی و تسویه مالی توسط دانشجویان محترم انجام شده باشد.لطفا قبل از مراجعه به واحد انتشارات دانشگاه جهت دریافت پرینت کارت ورود به جلسه امتحانی خود ، ارزشیابی اساتید را به طور کامل انجام دهید.

✅✅همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم
لازم به یادآوری است همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانات الزامیست……

موارد مهم ایام امتحانات پایان ترم مهر ۱۴۰۱

در ایام امتحانات از همراه آوردن اشیاء و وسایل قیمتی خودداری نمائید.با توجه به عدم امکان همراه بردن کیف به داخل جلسه، مسئولیت مفقودی هرگونه وسایل و اشیاء قیمتی بر عهده خود دانشجویان میباشد.❌

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

همراه داشتن تلفن همراه در جلسه امتحان، بر اساس آئین نامه امتحانات تخلف محسوب میشود (حتی اگر روشن نباشد.)توصیه میشود از همراه داشتن تلفن همراه در جلسات امتحان خودداری فرمائید.❌

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

بدون امضاء صورتجلسه امتحانات، جلسه امتحان را ترک نفرمائید. در غیراینصورت غیبت تلقی شده و نمره صفر منظور خواهد گردید.❌

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

در دوره امتحانات پایان ترم، از ورود دانشجویان بدون همراه داشتن کارت امتحان به جلسات امتحان ممانعت خواهد گردید.
لذا جهت جلوگیری از بروز هرگونه مسئله خاص در ایام امتحانات، قبل از شروع امتحانات خود، نسبت به واریز بدهی شهریه (تعیین وضعیت مالی خود )اقدام نمائید.

✅✅موارد مهم امتحانات پایان ترم

✳️برای حذف غیبت در جلسه امتحان غیر از تکمیل فرم مربوطه، ارائه مدارک و مستندات پزشکی یا … به تاریخ روز امتحان مربوطه ضروری و الزامی است.
◀️صرف ارائه درخواست و تکمیل فرم حذف غیبت(حذف پزشکی ) در جلسه امتحان، درس حذف نخواهد گردید و نمره صفر به دلیل غیبت در جلسه امتحان منظور میگردد.