✅✅قابل توجه دانشجویان گرامی: در امتحانات جزوه باز(open book) میتوانید کتاب ها و یا جزوه های منبع معرفی شده توسط استاد درس را در جلسه امتحان مورد استفاده قرار دهید بدیهی است استفاده از تلفن همراه در تمامی حالات امتحان به عنوان فایل جزوه و یا ماشین حساب ممنوع میباشد.

✅✅دانشجویان گرامی لطفا جهت تسویه حساب شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 و پرینت کارت امتحان هر چه سریعتر به پنل کاربری خود مراجعه و اقدام نمایید.

✅✅قابل توجه دانشجویانی که در طول امتحانات در اردوی آمادگی مسابقات ملی هستند یا در این تاریخ به حج تمتع یا عمره مفرده مشرف میشوند ، خواهشمندست درخواستهای خود را به همراه مدارک هر چه سریعتر به حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی ارائه نمایند تا در شورای آموزشی دانشگاه مطرح و تصمیم گیری گردد.♻️حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی♻️

✅✅قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی : کارت امتحانی نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 در پنل کاربری دانشجو قابل دسترسی است ، دانشجویان میتوانند با مراجعه به بخش امور آموزش کارت امتحان خود را پرینت گرفته و تاریخ امتحان رو مشاهده نمایند ، بدیهی است کارت امتحانی که از این تاریخ به بعد چاپ شده مورد تایید میباشد.

✅✅قابل توجه اساتید گرامی : اطلاعیه امتحانات و سریرگ امتحانی نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 در پنل کاربری قسمت اطلاعیه ها قابل دسترسی است لطفا جهت مطالعه و دانلود به پنل کاربری خود مراجعه نمایید.

✅✅اطلاعیه: قابل توجه دانشجویان محترم:
◀️چنانچه تداخل 2 امتحان در یک روز دارید بابت هر امتحان زمان جداگانه برای پاسخگویی به شما داده خواهد شد.