✅✅قوانین و مقررات امتحانات

◀️*دانشجویان گرامی با آرزوی موفقیت متذکر می گردد توجه و رعایت این نکات در جلسات آزمون الزامی است

◀️قبل از برگزاری آزمون

دانشجویانی که ساعت آزمون دو درس آنها در یک زمان واحد برگزار می گردد می باید قبل از شروع آزمون هماهنگی های لازم را با مسئول آموزش دانشکده بعمل آورند .

◀️زمان آزمون

امتحانات پایان نیمسال طبق برنامه اعلام شده انجام خواهد شد و غیر قابل تغییر است .

حضور دانشجو حداقل ۲۰‌ دقیقه قبل از برگزاری آزمون در دانشکده الزامی است .

◀️ضوابط جلسه آزمون

همراه داشتن اصل کارت دانشجویی و کارت امتحان در کلیه جلسات آزمون الزامی است .

کلیه دانشجویان موظفند طبق شماره صندلی اعلام شده از طرف دایره امتحانات در جای خود قرار گیرند . این شماره در هر آزمون تغییر خواهد کرد و عدم توجه دانشجو به شماره صندلی و یا تعویض آن تخلف محسوب می شود . .

فقط دانشجویانی که اسامی آنها در لیست صورت جلسه امتحانی وجود دارد مجاز به امضای صورتجلسه خواهند بود .

همراه داشتن کلیه وسایل مورد نیاز ( خودکار ، مداد ، پاک کن و غیره ) توسط دانشجو الزامی است . استفاده از ماشین حساب در جلسه آزمون با اجازه مدرس امکان پذیر است . در این صورت همراه داشتن ماشین حساب شخصی الزامی است .

◀️تخلفات جلسه آزمون

همراه داشتن گوشی تلفن همراه در جلسه امتحان تخلف محسوب شده و مراقبین می توانند دانشجو را از جلسه آزمون محروم نمایند .

همراه داشتن هرگونه یادداشت (دست نوشته مرتبط یا غیر مرتبط با سئوالات امتحانی ) کتاب ، کیف دستی ، وسایل صوتی و ارتباطی ، کف نویسی ، صحبت کردن ، نگاه کردن به ورقه دیگری ، ارائه کارت دانشجویی جعلی تخلف امتحانی محسوب می شود

خارج کردن برگه سئوالات و پاسخنانه ها از جلسات آزمون تخلف محسوب میشود‌.

استفاده از موبایل به عنوان ماشین حساب در جلسه آزمون ممنوع است .

در صورت تائید تخلف یا تقلب دانشجو توسط مدرس یا مراقب آزمون دانشجوی متخلف به کمیته انضباطی دانشگاه معرفی خواهد شد .

مبادله هرگونه وسایل در جلسه آزمون مجاز نیست .

با آرزوی موفقیت ♻️دایره امتحانات حوزه معاونت آموزشی تحصیلات تکمیلی♻️

✅✅قوانین برگزاری امتحانات که دانشجویان عزیز ملزم به رعایت آن میباشند

– دانشجویان عزیز باید حتما کارت دانشجویی و کارت ورود به جلسه را به همراه داشته باشند.

– توجه دقیق به تاریخ و ساعت و محل برگزاری امتحان مطابق برنامه اعلامی روی برد امتحانات و کارت دانشجویی

– حضور به موقع در جلسه امتحان – استقرار در صندلی با شماره مربوط به خود

– توجه به کلیه توضیحات و رهنمودهای مراقبین

• ملاک عمل در تائید وقوع تقلب یا هر گونه تخلف در جلسه امتحان، نظر مراقبین می باشد حتی اگر مستند کتبی نداشته باشند.و این موضوع بلافاصله به مسئول امتحانات گزارش شده و در فرم مخصوص مکتوب درج میگردد

– رعایت انضباط و سکوت در جلسه امتحانی – رعایت احترام و نزاکت مخصوصا در ارتباط با مسئولین و مراقبین

– خاموش بودن تلفن های همراه

– عدم استفاده از هرگونه ورقه و نوشته و غیره جدا از اوراق امتحانی (عدم توجه به این مورد تقلب محسوب می شود)

– عدم استفاده از لوازم التحریری که توسط استاد غیر مجاز اعلام گردیده مانند ماشین حساب یا هر کونه دستگاه تبادل اطلاعات از قبیل Mp3, Mp4, data traveler, hands free و غیره

– قید نام و مشخصات بر روی کلیه اوراق امتحانی از ابتدای امتحان

– توجه به کامل بودن ورقه امتحانی و تعداد سوالات

– رعایت مدت امتحان و ارائه ورقه به مسئولین در زمان مقرر

– خودداری از طرح سوالات تکراری و بی مورد از استاد و مراقبین

– خودداری از اصرار به حضور در جلسه امتحان به علت تاخیر و یا هر مورد ناقض مقررات

– همراه داشتن نوشت افزار مناسب

– دانشجو تا زمانیکه لیست حضور در جلسه امتحان را امضا نکرده باشد، اجازه ترک جلسه امتحان را ندارد در غیر اینصورت غیبت در جلسه برای ایشان منظور می شود.

– توجه به مقررات مربوط به تقاضای تجدید نظر:

• مدت درخواست تجدید نظر حداکثر تا یک هفته بعد از اعلام نمرات می باشد.

• تکمیل نمودن فرم درخواست تجدید نظر (نوشتن نمره، تاریخ امتحان، نام استاد، دلیل درخواست تجدید نظر)

• تحویل فرم درخواست تجدید نظر به مسئول امتحانات

• عدم درج توضیحات غیر ضروری و شرح حال در برگه امتحانی ♻️دایره امتحانات حوزه معاونت آموزشی تحصیلات تکمیلی♻️