✅✅قابل توجه دانشجویان گرامی کارشناسی ارشد … ورودیهای ۲_۹۸ که درخواست تمدید سنوات ترم ششم را دارند به اطلاع میرساند :
جهت تمدید سنوات ترم ششم بعد از مراجعه به پروفایل خود در قسمت اتوماسیون اداری ، فرم های درخواست، قسمت سایر درخواست ها ، فرم درخواست تمدید سنوات ترم ششم دوره کارشناسی ارشد را کامل کرده و سپس ارسال نمایید.

قابل توجه دانشجویان گرامی کارشناسی ارشد … ورودیهای 1_99 که درخواست تمدید سنوات ترم پنجم را دارند به اطلاع میرساند :
جهت تمدید سنوات ترم پنجم بعد از مراجعه به پروفایل خود در قسمت اتوماسیون اداری ، فرم های درخواست، قسمت سایر درخواست ها ، فرم درخواست تمدید سنوات ترم پنجم دوره کارشناسی ارشد را کامل کرده و سپس ارسال نمایید.

قابل توجه دانشجویان گرامی کارشناسی ارشد … ورودیهای ۱_۹۸ که درخواست تمدید سنوات ترم هفتم را دارند به اطلاع میرساند :
جهت تمدید سنوات ترم هفتم بعد از مراجعه به پروفایل خود در قسمت اتوماسیون اداری ، فرم های درخواست، قسمت سایر درخواست ها ، فرم درخواست تمدید سنوات ترم هفتم دوره کارشناسی ارشد را کامل کرده و سپس ارسال نمایید.

✅✅قابل توجه کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد : جهت انجام امور آموزشی و درخواست بررسی شرایط اخد واحد پایان نامه(تکمیل فرم الف )  لطفا با کارشناس این بخش خانم فاطمه مقیسه از طریق شماره تلفن 02835247383 داخلی 119 و شماره واتساپ09305415966 تماس برقرار نمایید.